Wolters Housing B.V.


Dr. Lelykade 249 2583 JZ Den Haag
0703615080 Klik om te bellen

Over Wolters Housing B.V.

Informatie:
WOLTERS HOUSING B.V. IS EEN GERENOMMEERDE ORGANISATIE IN DE MAKELAARDIJ DIE IN STAAT IS OM EEN SNELLE EN KWALITATIEF HOOGSTAANDE SERVICE TE BIEDEN ALS HET GAAT OM BEMIDDELING BIJ HUUR, VERHUUR, AANKOOP, VERKOOP EN BEHEER VAN WOONRUIMTE.
Wolters Housing B.V. is een gevestigde naam in Den Haag.

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Housing laat zich het beste omschrijven als “Uw woonprofessional”. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende “no-nonsens” werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

Bij Wolters Housing kunt u rekenen op een zeer prettige en persoonlijke aanpak. Een kennismakingsgesprek is bij ons een pre grondslag. Wolters Housing beschikt over veel woning aanbod dat ervoor zorgt dat er dagelijks nieuwe woonruimte beschikbaar is.

De gegevens van deze woningen worden nog dezelfde dag door onze medewerkers vergeleken met de wensen van huurders of kopers.

Of het nu gaat om koop, verkoop, huur, verhuur, beheer een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoop/ verhuur beslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

Deze efficiënte manier van werken maakt het voor ons mogelijk om u snel van dienst te zijn. Hierdoor zijn we in staat om onze bemiddelingsactiviteiten tegen een vergelijkbaar lager tarief aan te bieden. En u betaalt pas als u geslaagd bent, dus No Cure, No Pay.

EXTRA ZORG EN SERVICE VOOR VERHUURDERS
Wolters Housing werkt uitsluitend met officiële contracten. Daarmee zijn uw belangen als huurder/ verhuurder het beste gediend.

Voor een aantal grote internationale organisaties zijn wij direct op zoek naar zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen in Den Haag!

De voordelen van Wolters Housing op een rij:
* Efficiënte aanpak * Persoonlijke begeleiding * Officiële contracten * No cure no payMEER WETEN?
Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing "Woon Professional".

Foto's

Logo

Wolters Housing B.V. in het kort

Beschikbare woningen

Appartementen
Bungalows
Eengezinswoningen
Garages
Opslagruimtes
Studentenkamers
Studio's
Zakenpanden

Huurprijzen

Meer dan 2500
Tot 200
Tussen 1000 en 1500
Tussen 1500 en 2000
Tussen 200 en 350
Tussen 2000 en 2500
Tussen 250 en 500
Tussen 500 en 1000

Bemiddeling bij

Huren
Verhuren

Online aanbod bekijken

Ja

Onze locatie

Wolters Housing B.V.


Dr. Lelykade 249 2583 JZ Den Haag
0703615080 Klik om te bellen