Stoit Groep


Vestdijk 23 5611 CA Eindhoven
0402140660 Klik om te bellen

Over Stoit Groep

Over Stoit Groep
Stoit groep is een ruim 30 jaar jong familiebedrijf opgestart door Mvr. Stoit en sinds ruim 20 jaar met haar hoofdvestiging gevestigd op de Vestdijk in Eindhoven. Stoit groep is het grootste verhuurkantoor in de regio gericht op expats met woningen in het midden en hoge segment. We hebben ruim 120 multinationals als klant en beheren de woningen van een groot aantal investeerders en particuliere verhuurders.

Ambitie
Stoit Groep ziet dat verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen een groeiende markt is. We streven ernaar kwalitatief goede huizen en appartementen te verhuren aan onze relaties, tevreden bewoners te hebben en de verhuurders totaal te ontzorgen. We hebben de ambitie om onze positie in de markt te versterken in de sterk veranderende verhuurmarkt. 

Organisatie
Stoit groep staat sterk en kan snel schakelen doordat ze de volgende disciplines in eigen huis heeft. Verhuurkantoor, administratief en technisch beheer, de servicedienst met eigen serviceman, schoonmaak organisatie voor week- en eindschoonmaken. Op deze manier kan Stoit groep een geïntegreerd product aanbieden voor een betere en efficiëntere klantenervaring.

Visie
De woning moet bij de medewerkers/bewoners passen. Prettig wonen geeft tevreden medewerkers. A home away from home.

Foto's

Stoit Groep BV

Stoit Groep in het kort

Beschikbare woningen

Appartementen
Bungalows
Eengezinswoningen
Gemeubileerde woningen en appartementen
Studio's

Huurprijzen

Meer dan 2500
Tussen 1000 en 1500
Tussen 1500 en 2000
Tussen 2000 en 2500

Bemiddeling bij

Huren
Verhuren

Online aanbod bekijken

Ja

Onze locatie

Stoit Groep


Vestdijk 23 5611 CA Eindhoven
0402140660 Klik om te bellen