Partner in real estate


Amsterdamseweg 128A 1182 HH Amstelveen
020 8208200 Klik om te bellen

Over Partner in real estate

Bent u expat, PZ functionaris of relocation consultant en bent u op zoek naar een gemeubileerde of gestoffeerde woning? Graag zijn wij u van dienst bij dit zoekproces.

Op basis van de persoonlijke wensen en omstandigheden van de huurder geven wij onze adviezen over wat van Amsterdam of de omgeving waar u zoekt kan worden verwacht. Wij letten hierbij niet alleen op het vinden van de ideale woning. Uw manier van leven is net zo belangrijk. Het gaat niet alleen maar over het droomhuis, de juiste woonomgeving is even belangrijk.

Onze werkwijze is helder. Op basis van uw wensen scannen wij het volledig woningaanbod in de markt. Ons doel is om op papier al een perfect match te realiseren. Tijdens de housing tour hopen wij dit bevestigd te krijgen. Gedurende de route zal u niet alleen geïnformeerd worden over de huizen zelf, de omgeving van de woning is minstens zo belangrijk. Hoe staat het met openbaar vervoer, restaurants, winkels, sportscholen etc. Al uw persoonlijke voorkeuren worden hierin besproken.

Na de juiste woning gevonden te hebben zullen wij, namens u, de onderhandelingen starten met als uitkomst een solide huurovereenkomst. Na ontvangst van de eerste huur, borg en de courtage van een maand huur exclusief 21 % BTW zullen wij u behulpzaam zijn bij de incheck. Hierbij maken wij een inspectierapport op en zullen wij een eventueel aanwezige inventarislijst controleren. Wanneer gewenst zorgen wij voor het overzetten van de gebruikerslasten. Vanzelfsprekend kunt u ook op onze dienstverlening rekenen bij de uitcheck.

Partner in Real Estate, your personal guide in expat housing.

Partner in real estate in het kort

Beschikbare woningen

Appartementen
Bungalows
Eengezinswoningen

Huurprijzen

Meer dan 2500
Tussen 1000 en 1500
Tussen 1500 en 2000
Tussen 2000 en 2500

Bemiddeling bij

Huren
Verhuren

Online aanbod bekijken

Ja

Onze locatie

Partner in real estate


Amsterdamseweg 128A 1182 HH Amstelveen
020 8208200 Klik om te bellen