Nu Wonen Rotterdam Centrum


Goudsesingel 235a 3031 EL Rotterdam
010 - 428 23 47 Klik om te bellen

Over Nu Wonen Rotterdam Centrum

Het adres voor huurwoningen voor particulier of (tijdelijke) woonruimte voor uw personeel.

Uw medewerkers
De werkende mens is flexibeler dan ooit. Dat is mooi, maar hoe zorgt u ervoor dat zo iemand een comfortabel "home away from home" vindt? Hoe voorkomt u dat hij al die tijd doorbrengt in een kostbare hotelkamer? En hoe regelt u dat op een manier die niet ten koste gaat van uw core business? Steeds meer bedrijven in binnen- en buitenland hebben met Nuwonen het antwoord op al deze vragen gevonden: professionele outsourcing van tijdelijke huisvesting, op een uiterst kostenefficiënte manier.

Snelle service
Na een zoekopdracht kunnen we u meestal, binnen afzienbare tijd voorzien van woonruimte en vaak zelfs al binnen een dag een eerste indicatie van de mogelijkheden en kosten.

Flexibele service
Na ondertekening van de overeenkomst heeft u verder geen omkijken naar de gang van zaken. Van sleuteloverdracht tot en met uiteindelijk vertrek van uw medewerkers, Nu Wonen zorgt voor een vlekkeloos verloop van alles wat er nodig is om uw mensen goed en plezierig gehuisvest te hebben.

Online service
Het is niet alleen een flexibele wereld, het is vooral ook een digitale wereld. Het spreekt dan ook vanzelf dat u Nu Wonen online kunt inschakelen voor een zoekopdracht en dat u vervolgens altijd (dankzij een persoonlijke toegangscode) online inzicht heeft in beschikbare woonruimte inclusief woonlocatie, afmetingen, aantal personen per woning en huurprijzen. Alle benodigde informatie heel overzichtelijk voor u gepresenteerd op deze website.

Extra service
Een andere service is van administratieve aard: we verzorgen de gehele huuradministratie en houden u op de hoogte van alles wat u weten moet. U wenst, na de huurovereenkomst te verlengen? Dan gaat Nu Wonen voor u in onderhandeling met de verhuurder of dit mogelijk is, dit is de kern van onze dienstverlening.

Service info
Meer weten over professionele outsourcing van tijdelijke huisvesting door Nu Wonen? Dat is al even gemakkelijk als met ons werken. Bekijk onze overzichtelijke website voor meer ins en outs en beschikbaarheid, of neem per e-mail contact met ons op. En uiteraard kunt u ons altijd bellen voor alles wat u weten wilt!

Nu Wonen Rotterdam Centrum in het kort

Beschikbare woningen

Appartementen
Bungalows
Eengezinswoningen
Recreatiewoningen
Studentenkamers
Studio's
Zakenpanden
Zomerhuizen

Huurprijzen

Meer dan 2500
Tot 200
Tussen 1000 en 1500
Tussen 1500 en 2000
Tussen 200 en 350
Tussen 2000 en 2500
Tussen 250 en 500
Tussen 500 en 1000

Bemiddeling bij

Huren
Verhuren

Online aanbod bekijken

Ja

Onze locatie

Nu Wonen Rotterdam Centrum


Goudsesingel 235a 3031 EL Rotterdam
010 - 428 23 47 Klik om te bellen