Maasland Relocation BV


Wilhelminasingel 57 6221 BG Maastricht
0433215913 Klik om te bellen

Over Maasland Relocation BV

Maasland Relocation is het grootste bemiddelingsbureau van Maastricht, dat diverse diensten biedt op het gebied van relocation. Het uitgangspunt bij onze diensten is dat wij jou een nieuw thuis geven. Nadat de huurovereenkomst met de verhuurder is getekend houden onze diensten niet op. Alles wat te maken heeft met het verhuizen naar een nieuwe stad kunnen wij voor jou regelen: Niet alleen de bemiddeling bij een woonruimte tot de sleuteloverdracht, maar ook bijvoorbeeld tot het afsluiten van een contract voor gas/water/licht of hulp bij het verhuizen. Daarnaast blijven we bereikbaar bij problemen en klachten over de woonruimte of verhuurder of beheerder. We kunnen je hierover adviseren en eventueel klachten doorspelen naar of gesprekken voeren met de verhuurder of beheerder. Dit is inbegrepen in onze service en we berekenen hiervoor geen extra kosten.


Verschillende keren per dag updaten wij het aanbod op onze website. We benaderen dagelijks vele verhuurders en beheerders uit ons relatiebestand met de vraag of zij leegstaande woonruimtes hebben. Hierdoor hebben we het grootste en meest actuele aanbod van Maastricht, waar jij gebruik van kunt maken.


Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw, zodat je op voorhand precies weet waar je aan toe bent. Maasland Relocation kan afwijken van bovengenoemde tarieven. Indien dit het geval is, zal dat duidelijk van te voren worden gecommuniceerd.

Alle werkzaamheden die wij verrichten, die leiden tot een huurovereenkomst, doen wij alleen in het belang van onze klant, de woningzoekende. Wij vertegenwoordigen geen verhuurder en verrichten geen werkzaamheden die de belangen van onze klant kunnen schaden.
Daarnaast accepteren wij geen opdracht tot bemiddeling of verhuur van een eigenaar of verhuurder. Wij vragen enkel toestemming aan diverse verhuurders en beheerders of wij hun leegstaande woonruimtes mogen publiceren op onze website. Wij brengen hen hier ook geen kosten voor in rekening.

Maasland Relocation BV in het kort

Beschikbare woningen

Appartementen
Eengezinswoningen
Garages
Opslagruimtes
Studentenkamers
Studio's
Zakenpanden

Huurprijzen

Meer dan 2500
Tot 200
Tussen 1000 en 1500
Tussen 1500 en 2000
Tussen 200 en 350
Tussen 2000 en 2500
Tussen 250 en 500
Tussen 500 en 1000

Bemiddeling bij

Huren

Online aanbod bekijken

Ja

Onze locatie

Maasland Relocation BV


Wilhelminasingel 57 6221 BG Maastricht
0433215913 Klik om te bellen